Raadplegingen

Alle raadplegingen zijn enkel op afspraak. U kan steeds online een afspraak maken, of telefonisch via 03 480 28 88. Wanneer de arts van uw keuze niet aanwezig is, kan u steeds terecht bij een collega die ook beschikt over uw volledig dossier. Breng steeds uw E-id kaart mee. Indien u met meer dan 1 persoon komt, vraag dan ook meerdere afspraken. De dokter behandelt binnen het voorziene tijdsbestek zo goed als mogelijk uw probleem.

Dringende afspraak

Niet alle afspraken zijn online beschikbaar. Indien u dringend een arts nodig heeft en er online geen geschikte afspraak meer voor u is, kan u steeds telefonisch een afspraak maken.

In nood belt u steeds 112

Huisbezoeken

Uw huisarts kan u het beste onderzoeken en behandelen in de praktijk zelf.  Indien het toch onmogelijk is tot in de praktijk te komen, kan u een huisbezoek vragen. Dit kan telefonisch op het nummer 03 480 28 88, bij voorkeur voor 11u  ’s ochtends. Vermeld steeds uw naam, volledig adres, telefoonnummer, en een korte beschrijving van uw probleem. Huisbezoeken worden afgelegd door de arts die hiervoor op dat moment beschikbaar is.